Skip to content

Referenciák

Acél szerkezetek

Folyamatosan gyártunk hazai és nyugat-európai vevőink számára acélszerkezeteket mind tervek, mind elképzelés alapján. Otthon vagyunk mind a rozsdamentes, mind a szénacél és mind az alumínium anyagminőség  megmunkálásában.

Cső idomok gyártása

Egyik fő tevékenységünk a rozsdamentes csővezetéki elemek gyártása Dán vevőnk számára. 2 heti rendszerességgel megtöltünk egy teljes kamiont.

Mezőgazdasági gyártmányaink

Dán, német és osztrák vevőink számára különböző mezőgazdasági egységeket, vagy részegységeket gyártunk.

Tartályok, hőcserélők

Mind hazai, mind nyugat-európai vevőink számára gyártunk tartályokat, hőcserélőket.

3D tervezés

Gyártási tevékenységünket megtámogatjuk 3D tervezéssel és rajzkezeléssel. Sok partnerünktől a rajzi dokumentációt 3d modellben kapjuk és ebből generáljuk a megmunkáló gépeinknek (lézer, plasma, élhajlító stb.) a dxf vezérlő kódokat. E mellett mérnökeink meg is tervezik a nulláról a kívánt terméket és jóváhagyás után le is gyártjuk.

Ezen túlmenően igény esetén végeselem módszerrel analizálni tudjuk a tervezett szerkezetet és elvégezzük a méretek az anyagvastagságok és anyagminőségek meghatározását a termékeink esetében.

Kapcsolat

Ajánlatkéréssel, műszaki tanácsadással vagy bármilyen kérdésével kapcsolatosan kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, az alábbi elérhetőségeinken.

Cím

8800 Nagykanizsa
Úrhajós utca 1
Magyarország

46.471578719707, 16.98672309005444

© 2023 DMS INOX. All Rights Reserved.

Copyright © SolenoStudio.com

DMS INOX
Stainless steel works

Magyarország
H-8800 Nagykanizsa
Űrhajós utca 1.